Onze huidige penningmeester Wietse Koster heeft besloten om te stoppen als penningmeester. Daarom is gezocht naar een opvolger. Deze is gevonden en staat intussen klaar om, als de ALV goedkeuring geeft, Wietse af te lossen. Het betreft een actief oud-BVL-lid: Piet (er) van der Zaag. Hij stelt zich hierbij aan jullie voor:

“Hallo leden van BVL,
Ik ben gevraagd om als opvolger van Wietse Koster de penningmeester van BVL te worden. Na vele jaren weer terug in een mij bekende functie bij BVL, een mij zeer bekende basketbalvereniging. Ik heb bij BVL een verleden als speler van heren 1 en heren 2 en ben in mijn actieve jaren ook als trainer, scheidsrechter en penningmeester actief geweest. Nadien heb ik met een vriendenteam nog heel wat jaren een balletje gegooid in de Eendenkooi in Zoeterwoude-Rijndijk, maar tegenwoordig protesteert het lichaam na basketbalactiviteiten zodanig dat ik ben overgestapt op tennis als mijn sportieve activiteit.
Maar basketbal  blijft de sport die ik het leukst vind, vandaar dat ik de uitdaging aangenomen heb om weer een bestuursfunctie bij BVL te aanvaarden. Ik hoop dat ik het penningmeesterschap van Wietse een goed vervolg kan geven, en ik hoop dat Wietse niet voor de vereniging verloren gaat, want hij doet veel meer dan alleen het penningmeesterschap heb ik al gezien, vandaar dat ik hoop dat hij wel actief lid blijft. Waarvan acte. Met vriendelijke groet en hopend op een prettig en gezond nieuw basketbalseizoen!

Piet(er) van der Zaag.”