Beste BVL’ers,

Zoals iedereen zal weten zijn helaas alle wedstrijd van dit seizoen gecanceld. Door de huidige overheidsmaatregelen is het helaas niet veilig en mogelijk om het seizoen uit te spelen. Dit geldt ook voor alle andere clubgerelateerde bijeenkomsten.

Op vragen over eventuele restitutie van een deel van de contributie kunnen we op dit moment geen antwoord geven. Dit komt doordat het voor BVL ook nog volstrekt onduidelijk is welke kosten er doorberekend worden door diverse partijen. Het bestuur bekijkt daarnaast ook of er andere mogelijkheden zijn om buiten het seizoen alsnog een balletje te kunnen gooien met je team (wanneer de situatie in Nederland het toelaat).

Intussen zijn het bestuur en de TC al druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Doordat alle clubs op tijd de teams op moeten geven, wordt er gekeken naar de teaminschrijvingen van volgend  jaar. Om hier een goed beeld van te krijgen zal er via je coach geïnformeerd worden naar jouw ambities en wensen voor volgend seizoen (evenals die van je team). Mocht je helaas je lidmaatschap bij BVL op willen zeggen, dan kan dit via de website en doe dit vóór 1 mei!

De plannen om dit seizoen op een leuke manier met elkaar af te sluiten, worden op een ander moment uitgevoerd. Wanneer dit is kunnen we (helaas) nog niet voorspellen.

We hopen iedereen snel in goede gezondheid en conditie in de Bloemerd te zien! Houd de website en social media in de gaten.

 

Bestuur BV Leiderdorp