Onze Peanuts: de start van een basketballeven! Basketbal is niet alleen voor lange mannen of stoere meiden. Basketballen kan natuurlijk ook al op jonge leeftijd. Speciaal voor de allerkleinsten hebben wij een speciale Peanuts-training.  Bekijk onze poster!

Peanuts is basketbal voor kinderen tussen 5 en 10 jaar (U8/U10) in een spelvorm die voor hen op maat gemaakt is. De bal is kleiner, de baskets hangen laag en het speelveld beslaat de helft van een normaal veld. Uitermate geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd die nog geen of weinig basketbalervaring hebben. Door middel van leuke spelletjes en enthousiaste coaches worden jongens & meisjes enthousiast gemaakt voor basketbal.
Bij het begin van het seizoen is het initiatief genomen om ook de jongste jeugd bij de onze club te betrekken. De groep van onze Peanuts groeit en daarom komt er een 2e trainingsmoment beschikbaar: jongens en meisjes tussen 5-7 jaar zijn welkom op woensdagmiddagen (17.00 – 18.30 u) en de jeugd van 8-10 jaar op vrijdagmiddagen (16.00 – 17.30 u). Locatie Sporthal De Bloemerd.
Dus heeft uw zoon of dochter interesse? Laat hem of haar gerust een paar keer gratis komen mee-trainen, om kennis te maken.