Zaterdag 1 april jl ontving ons J18-team van Philip de Jong van [b]Saton Optiek Leiderdorp[/b] de sponsorbal.

[img]/img/nieuws/IMG_8860.JPG[/img]

Saton Optiek Leiderdorp is al ruim 25 jaar gevestigd in de Winkelhof te Leiderdorp. Philip de Jong is deze tweede Saton-vestiging destijds samen met Kees Saton jr. gestart. De collectie van Leiderdorp is zeer veelzijdig. Naast de bekende Saton Optiek merken en diverse modemerken is Leiderdorp met een zeer uitgebreide collectie artistieke monturen hét adres voor een uitgesproken montuur. Design, kleur en gebruik van diverse materialen zijn terug te zien in deze collectie.

[img]/img/nieuws/saton.jpeg[/img]

Saton Optiek Leiderdorp beschikt over een grote collectie sportbrillen. De adviseurs in onze winkel zijn deskundig op het gebied van sport en sportbrillen en helpen u graag bij het kiezen van de voor u beste sportbril! Bij Saton Optiek Leiderdorp hebben we ook de beste sportbril-merken voor u geselecteerd. Zo werken we graag met Adidas en Oakley.

[img]/img/nieuws/saton-philip.jpeg[/img]

Philip de Jong is ruim 25 jaar werkzaam bij Saton en het gezicht van Saton Optiek Leiderdorp. Philip werkt graag met jong talent en heeft dan ook diverse nominaties en prijzen gewonnen in de categorie ‘Beste Leerbedrijf’. Veel van zijn pupillen hebben ook hun plek binnen Saton Optiek weten te bemachtigen.