Zaterdag 1 oktober met de U12-2 een thuiswedstrijd tegen Blue Drakes gespeeld. We hadden al vernomen dat de tegenstander fysiek wat sterker zou zijn! Bij binnenkomst van de tegenstander schrokken de helden van U12 enigzins! Ja ze waren fysiek sterker en vooral langer maar echt goed basketbal speelden ze niet! Het was jammer dat onze scores achter bleven doordat er aan onze kant veel werd gemist zodat er een grote achterstand op het scorerbord kwam te staan! Tijdens de wedstrijd leuke acties en mooie aanvallende en verdedigende momenten gezien! We hebben vandaag veel geleerd en ik ben trots op de jongens hoe ze gespeeld hebben! de eindstand was uiteindelijk 41-81!
Man of the match: Het hele team!

[img]/img/nieuws/U12-2.jpg[/img]

Jaap en Mel bedankt voor het fluiten en Henk en Sibel bedankt voor het tafelen, zonder jullie is geen wedstrijd mogelijk!