Zowel de U18-1 als U81-2 wisten dit weekend overtuigend te winnen van hun tegenstanders Zoebas U18-1 en Dunkinn U18-1. Afgelopen zaterdag wisten Karima, Ihaan, Vincent, Bo, Jeroen, Wessel, Buhran en Jelle olv coach Peter Kanbier direct in de eerste kwart een gat te slaan door dat kwart met 2-23 te winnen, ook het 2e kwart wist de U18-1 met 9-16 te winnen en was de wedstrijd al gespeeld. Slordigheden in de 2e helft van een te gehaast spelend BVL op zoek naar de century, zorgden ervoor dat Zoebas in een – tussen haakjes: smerige en gladde zaal – wist bij te blijven. Toch bleef het genieten, iedereen wist te scoren en er werden heel veel heerlijk passes and assists gestrooid. BVL finishte op een 42 – 69 tegen het toch altijd lastige Zoebas, welldone guys !

[b]Vincent (19), Jeroen en Bo (15), Buhran (8), Wessel (6), Ihaab (3), Jelle (2) en Karim (1) [/b]

Zondag deed de U18-2 het nog eens dunnetjes over tegen Dunkinn. Nu gaven Natnael, Okke, Karim, Najib, Jaap, Jeroen, Burhan en Soufyan olv coach Ramon van Winkel in het eerste kwart vol gas en ook Dunkinn keek gauw tegen een 23-10 tussenstand na het eerste kwart. Lekker doorwisselen en veel spelen moeten ervoor zorgen dat routiniers en anderen steeds beter op elkaar ingespeeld raken. Lukte dat vorige week nog niet helemaal tegen de zone van Forwodians, nu ging het team erop en erover ! via 38-18, 55-31 wist de U18-2 met 76-38 te winnen, het team krijgt de smaak te pakken, jongens als Okke, Jaap en Najib gaan steeds meer met zelfvertrouwen spelen en ook in dit team wist iedereen te scoren. Jammer genoeg moet het tot 7 februari moeten wachten tot er weer gespeeld mag worden.

[b]Jeroen (22), Natnael (12), Karim en Najib (10), Burhan (8), Okke (6), Jaap en Soufyan (4)[/b]