Het houdt niet op. Een 5e kampioen bij BVL. De kanjers van de J14-2 groeiden in de afgelopen periode uit tot het te kloppen team. De grote concurrent was het team van CobraNova (Amerikaanse School). De laatste wedstrijden van het seizoen waren thuis en uit tegen deze opponent. Het werden twee mooie wedstrijden met sportief goed basketbal.
De thuis wedstrijd werd gewonnen met 59 – 38. Dus het kan in de uitwedstrijd gebeuren. CobraNova kon alleen kampioen worden als ze wonnen met meer dan 21 punten verschil. Dus een stevige uitdaging voor dit team.

Maar … dit leidde niet tot een echt ontspannen start van de Wolves in de laatste wedstrijd. De jongens waren zich aan beide kanten bewust van wat er op het spel stond. De beker!!!

Ondanks deze gespannen start werd er op een goed niveau gebald. Een sportieve wedstrijd met twee goed fluitende scheidsrechters. Al snel was duidelijk dat de Wolves zich niet weg lieten spelen en ze pakten snel het voortouw en in de tweede kwart werd het gat met CobraNova geslagen en deze voorsprong kwam niet meer in gevaar. Neen, werd steeds verder uitgebouwd. Eindstand: 32-56. Dus kampioen in de Regiocompetitie, Afdeling West 3e klasse. Een mooie prestatie!

Coaches: Wietse Koster en Valerie van Dam
Spelers: Mustafa Aljobori, Luis Brown, Niels Koster, Matteo Naimoli, Jarno Steur, Cayo Zandbergen, Maarten Zilverentant, Thijs Zoeter en Jay van Zwieten

[img]/img/nieuws/Kampioen J14-2A.JPG[/img]