Yarden en de Vries Uitvaartzorg Leiden e.o. is sinds kort sponsor van de Stichting Binnensport Ondersteuning Leiderdorp (BOL). Op de foto dankt onze voorzitter Arie van de Nadort (namens BOL) de heer Eke de Vries hartelijk voor diens bereidheid om zijn steun vorm te geven middels een reclamedoek in sporthal De Bloemerd.

[img]/img/nieuws/IMG_4221.JPG[/img]

[b]Hoe zit het dan met deze vorm van sponsoring?[/b]
In de Bloemerd hangen verschillende reclamedoeken. Deze doeken leveren de drie binnensportclubs, Spotvogels, Leython en BVL extra inkomsten op. Er is voor deze sponsoring een onderlinge verdeelsleutel afgesproken. Om dit alles goed te regelen is er een Stichting opgericht onder de naam Stichting Binnensport Ondersteuning Leiderdorp (BOL).

[b]Kent u iemand die mogelijk interesse heeft om te sponsoren? Neem dan contact op met onze voorzitter Arie van den Nadort.[/b]