Tijdens de aankomende kerstvakantie wordt er weer een Marlous Nieuwveen Basketball Camp georganiseerd! Het MNBC Wintercamp 2014 zal van 29 t/m 31 december plaatsvinden in Leiden en is toegankelijk voor enthousiaste basketballers tussen de 8 en 18 jaar oud. Wil je lekker basketballen tijdens de kerstvakantie? Wil je trainen op niveau? Wil je training krijgen van Eredivisiecoaches, top-trainers, -spelers en -speelsters? Lees dan snel verder en schrijf je in voor het MNBC Wintercamp 2014.

Er wordt dagelijks van 09.00 uur tot 17.00 uur getraind waarna de deelnemers naar huis gaan. Je kan dus lekker basketballen en training krijgen van de beste en leukste trainers en s’avonds slapen in je eigen bed! Op 31 december zullen we rond de klok van 15:00 uur afsluiten zodat iedereen op tijd thuis kan zijn.

[b]Het Wintercamp is voor basketballers van alle niveaus want de trainingsgroepen worden ingedeeld zodat iedereen op een uitdagende en plezierige manier kan basketballen.[/b] In de ochtenden zal er veel gewerkt worden aan basketballskills zoals: schottechniek, defense, passing, rebounden en ballhandling. In de middag worden de wedstrijden van het camptoernooi gespeeld en is er tijd voor verschillende competities waarbij mooie prijzen te verdienen zijn!

[img]/img/nieuws/marloes wintercamp.jpg[/img]

De kosten van het Wintercamp zijn [b]€165,-[/b] en daarvoor krijg je natuurlijk 3 dagen topbasketball maar ook een gaaf basketballshirt, een bal, genoeg eten en drinken en een certificaat van deelname.

Je kan je inschrijven via [url=http://www.website.nl]www.marlousnieuwveen.nl[/url] en als je nog vragen hebt kan je altijd even contact opnemen via [url=http://www.website.nl]camp@marlousnieuwveen.nl.[/url]