ADVERTEREN IN DE BLOEMERD OF BALLENSPONSOR VAN DE WEEK?

Nog maar eens een herinnering aan al die vaders en moeders, tantes en ooms, neven en nichten van onze leden van BVL …

Of u nou een eigen onderneming heeft, of een goede verstandhouding met uw werkgever: in beide gevallen wijst het bestuur op de mogelijkheid om …

middels [b]een reclamedoek in De Bloemerd[/b] de naamsbekendheid van uw bedrijf / organisatie te stimuleren en tegelijkertijd BVL financieel te ondersteunen!

We doen dat samen met de volleyballers en badmintonners die ook veel in De Bloemerd spelen en trainen. We hanteren aantrekkelijke prijzen (vb. een doek van 1×5 meter kost € 500,– per jaar voor de hoofdwand; voor de zijwanden krijgt u korting). Uw bijdrage vloeit volledig in de clubkas van de genoemde verenigingen, we werken niet met een commercieel bureau dat er ook nog wat aan wil verdienen.

Maar we hebben nu ook iets nieuws, uniek voor BVL … [b]BALLENSPONSOR![/b]

Voor slechts € 100,– is uw bedrijf gedurende 2 weken [b]“ballensponsor van de week”[/b]. BVL koopt de bal in en u biedt hem aan bij een wedstrijd van een BVL team, jeugd of senioren. Is dat niet leuk?

In beide gevallen zorgt BVL voor publiciteit in o.a. het Leiderdorps Weekblad. Natuurlijk krijgt u met uw logo een eervolle vermelding op de websites van BVL.

Laat uw interesse even weten aan een bestuurslid of meldt u aan via de BVL website. Dan werken we samen het plan verder uit.

Dank voor uw financiële steun aan BVL

Met vriendelijke groet,

Arie van de Nadort, vz
nadorta@gmail.com