In de weken rondom de kerst en jaarwisseling zijn er maar beperkt aantal trainingen. We trainen niet op woensdag 18, donderdag 19 en vrijdag 20 december 2013(dagen voor de Kerstvakantie) en van zaterdag 21 december 2013 tm zo 5 januari 2014(Kerstvakantie).
Voor sommige teams is dus deze vrijdag (13 december 2013) de laatste training van dit jaar en voor andere teams geldt dat ze dinsdag (17 december 2013) de laatste training hebben.

Hiervoor is gekozen omdat afgelopen jaren is gebleken dat de trainingen op deze drie dagen voor de kerstvakantie vaak gecanceld werden doordat veel kerstfeestjes op werk en school werden gevierd op deze drie dagen.

In plaats hiervan hebben we in de herfst-, voorjaars- en meivakantie wel wat dagen inhuur gepland (voor teams vanaf U14). We hebben dus wel evenveel uren de zaal ingehuurd.

Alvast een hele fijne kerstvakantie gewenst!

[img]/img/nieuws/kerst.png[/img]