Hallo BVL-ers,

ja, inderdaad, het bruist van de activiteiten bij BVL! Kijk maar om je heen tijdens de trainingen en de wedstrijden in de eindronden van de competities, lees maar over het lustrum dat aanstaande is…!

Onlangs hebben 3 adverteerders met doeken in De Bloemerd hun contract met BVL verlengd en daar zijn we heel blij mee: Partyverhuur Leiden (voor als je een feestje hebt, thuis of elders), Achthoven Autoservice (voor als je auto aan een reparatie toe is) en fysiotherapiepraktijk Ommedijk (voor als er iets aan je lijf moet worden gerepareerd…). Andere adverteerders hebben langer lopende contracten, dus die zijn nog niet aan verlenging toe.

Over Ommedijk gesproken……zij willen DE sportfysiopraktijk van Leiderdorp zijn en gaan een nauwe samenwerking aan met een sportorthopeed, een sportdietist en een sportarts. Met BVL wordt de samenwerking daarnaast intensiever doordat aan diegenen van jullie die daar behoefte aan hebben, persoonlijke adviezen worden afgegeven, hoe je beter kunt lopen, bewegen. Dat voorkomt blessures en komt je bewegingsritmiek en snelheid op het speelveld ongetwijfeld ten goede. Binnenkort staat er op onze site meer over, dus houd die maar effe in de gaten!

Inderdaad: het bruist van de activiteiten bij BVL…heb je de 15e juni al in je agenda ingekleurd voor ons lustrumfeest? Zal toch wel!De lustrumcommissie is druk in de weer met een mooie mix van basketball en disco, van wedstrijdjes en show. Met jou erbij wordt het ongetwijfeld een prachtig feest, zeker weten.

BVL doet ook mee met de Nationale Sportweek: op 26 april geven we demonstraties in de Winkelhof, op het pleintje voor Sport2000. Dus als Simone, Witse Koster of Wim Creyghton je benaderen voor die avond, doe dan lekker mee. Als het leuk is daar, dan zullen we ongetwijfeld nieuwe leden kunnen aantrekken en komt dan sowieso de goede naam van BVL ten goede!

…..Maarrreeeh, er komt nog een leuke activiteit aan, een spetterend bruisende, in samenwerking met nog een andere sponsor van ons, Sportfondsen…! Daar hoor je in de komende dagen meer van, dus houd de website en Facebook in de gaten svp.

Nou, dat was het weer even. Veel plezier in de competities nog!

namens het bestuur van BVL,

Arie van de Nadort, vz.