[b]We nodigen alle ouders/verzorgers uit met een kind dat uitkomt in het bolwerk, voor een informatieavond op maandag 15 oktober van 19.30 tot 21.00 uur. Locatie, de ZZLounge, Boshuizerlaan 3, ingang zwembad, 1e etage.[/b]

Na enkele maanden van voorbereidingen waarin zaken zijn geregeld als
selectietrainingen, coaches, trainers, scheidsrechters, trainingsruimtes, zaalruimtes,coördinatie wedstrijdschema’s, afstemming tussen de clubs en het rayon etc., is het nu zover. De trainingen en competities zijn gestart.

Wij willen u graag informeren over een aantal zaken waar bolwerkspelers mee te maken krijgen. Niet alleen over organisatorische/technische zaken zoals afstemming tussen bolwerk rayonteams, bolwerk eredivisieteams (start met dames U20) en Zorg en Zekerheid Eredivisie jeugdteams, maar ook over de fysieke aspecten die sporten op hoger niveau met zich meebrengt. Een sportarts zal een en ander toelichten. Daarnaast geven wij u graag de gelegenheid de eventueel bij u aanwezige vragen op deze avond te stellen.
Betrokkenheid van ouders is van groot belang als uw kind bij een vereniging speelt. Als uw kind niet alleen recreatief speelt, maar wekelijks enkele keren traint om het beste uit zichzelf te halen, is support van huis uit nog belangrijker. Daarom stellen wij het zeer op prijs als u deze avond aanwezig kan zijn.

Tot maandag 15 oktober!

de bolwerkcommissie