Hallo BVL-ers,

Gefeliciteerd! Jullie, die op 2 oktober de Taptoe in Leiden hebben gelopen en samen met BS Leiden en BVO de eerste prijs, voor de beste presentatie, hebben gepakt! De Wolves vielen prima op, kleurrijk temidden van een grote groep basketballers, kort en lang door mekaar. Ook de gelegenheid benut om met die eredivisiesterren van Z&Z te praten? En voor volgend jaar hopen we natuurlijk op een nog groter deelname vanuit BVL!

Namens het bestuur ook een hartelijk welkom aan de nieuwkomers voor dit seizoen. Daaronder een sterke groep ex LUSV-ers, die als we de eerste scores zien, flink met HS-1 in de bus gaan blazen. Welkom, we hopen dat jullie het heel erg naar je zin hebben bij BVL! En we hopen ook, dat jullie je bijdragen willen gaan leveren om te scheidsrechteren, te coachen, activiteiten op touw te zetten! We kunnen jullie kennis en ervaring heel goed gebruiken, dus schiet Ramon van Winkel of een ander bestuurslid effe aan en geef aan, waar jij graag ingezet wilt worden.

Ook een hartelijk welkom (terug) aan Ben Ponsioen! We zijn heel blij met je komst en zullen graag profiteren van je uitgebreide kennis en ervaring in de basketballsport!

Kortom, een veelbelovende start van het nieuwe seizoen voor BVL! We zijn enthousiast, hebben veel talenten en een mooie mix van heel veel jong enthousiasme en ruime ervaring in huis. Dat belooft veel! Succes met trainen en in de competities!

Enne…niet te vergeten…is de Grote Clubactie goed gelopen? Dank aan iedereen, die zich het vuur uit de basketbalschoenen heeft gelopen om extra geld voor BVL op te brengen!

Namens het bestuur,

Arie van de Nadort, vz.