Het afgelopen weekend startte het basketbal seizoen met de regiobeker voor de JU14, MU14, JU16 en JU18.

BVL had al enkele jaren niet meer meegedaan maar dankzij o.a. Ronald en Jaap werd deze competitie voor BVL weer nieuw leven ingeblazen. Terwijl de JU14 en JU16 hun wedstrijden speelden in Delft, mochten de MU14 en JU18 hun wedstrijden in het altijd knusse Waddinxveen afwerken.

In Delft wist JU16 allebei de wedstrijden te winnen van Westland Stars en DAS en eindigde daardoor als groepswinnaar. De JU14 had het daarentegen een stuk moeilijker, ook al omdat dit een team is dat nog niet al te vaak in deze samenstelling had getraind en gespeeld en verloor helaas beide partijen, jammer volgende keer beter mannen !

Onze MU14 liet in de ochtend in Waddinxveen zien dat ze met kop en schouders boven de andere tegenstanders, Cady ’73 en DAS uitstaken en eindigden overtuigend als groepswinnaar in hun poule. De U18 deed dit nog eens dunnetjes over door in de middag FFF (Flax Field Fighters), Springers en Jumpers te verslaan.

Een prima begin voor de BVL-teams !

12 januari 2013 wordt het toernooi voortgezet, dan mag er ongetwijfeld meer t egenstand verwacht worden ….