Beste Bolwerkpartners,

Graag willen wij jullie uitnodigen voor deelname aan de traditionele Taptoe op 2 oktober.

Een uitgelezen mogelijkheid om onze mooie sport op een krachtige wijze voor het voetlicht te brengen. Zorg en Zekerheid Leiden Basketball zal, met bestuur en selectiespelers van het eerste maar ook alle jeugdteams, aanwezig zijn.

Daarnaast zal BSLeiden ook met zoveel mogelijk leden aantreden. Het zou een bijzondere presentatie van het basketball uit de regio zijn als we massaal participeren vanuit het Bolwerk. Binnen de Bolwerkcommissie wordt niet het profileren van de afzonderlijke clubs als belangrijkste doel gezien, maar vooral de basketballpromotie die hier vanuit gaat. Natuurlijk zijn een vlag/bord met het clublogo en de lopers in clubkleding wel heel aardig als uitingen.

Onze vraag is of jullie dit ook zo zien en jullie schouders er onder willen zetten of niet. Zoja, voor alle details tegen die tijd (exacte verzamellocatie en tijd) kunt u terecht bij de bolwerker vanuit de club en/of bij Greet Spetter mspetter@casema.nl of anders Martin Hooymans van BSLeiden, zij coordineren deze actie. martin.hooymans@xs4all.nl

Graag krijgen we via uw bolwerker feedback op dit initiatief.

Met vriendelijke groet,
Michael Breel
Namens de Bolwerkcommissie

Aanvulling vanuit BVL:
Wat het bolwerk al aangeeft: hoe meer basketballers in de taptoe, hoe meer indruk dit zal maken. Mochten er BVL-teams zijn die ook graag aan de taptoe willen meedoen, geef dit dan door aan je trainercoach.