Hallo BVL-ers,

Hoe was jouw sportzomer? Leuke dingen gedaan, misschien nog voor een examen gewerkt, gefeest, misschien een beetje getraind zelfs voor het komende basketballseizoen?

De sportzomer dit jaar begon in mineur: slechte resultaten van het NL-voetbalelftal in de Ukraine, slechte resultaten ook voor de NL wielrenners in de Tour de France. Maar gelukkig maakten de Olympische Spelen heel veel goed: 20 medailles maar liefst, waarvan 6 gouden. Ook zo genoten van Ranomi, Epke en Marianne en al die andere sporters? En ook basketball zo gemist op de teevee? Heel weinig van onze sport gezien op de NL zenders. Maar misschien zit die onwijze stomp van een Franse basketballer in een Spaanse maag nog wel in je geheugen gegrift….

Maar die Sportzomer is dus weer voorbij. We gaan weer naar school, naar college of naar werk. En naar de basketball trainingen natuurlijk, ter voorbereiding op de nieuwe competities. Heel veel spelplezier gewenst en hopelijk maken jullie allemaal een stapje verder, word je steeds beter. Op weg naar Rio 2016….? Wie zal het zeggen, doe je best!

In het nieuwe seizoen hebben we weer heel veel vrijwilligers nodig. Gelukkig hebben velen al ingeschreven voor een taak en zijn er best veel ouders die inspringen, maar we kunnen nog meer talenten gebruiken…denk nog eens even na over wat jij zou kunnen doen voor BVL en dan zullen we je graag inschuiven. Het bestuur heeft zich daarbij als doel gesteld om opleidingen te geven, zowel aan tafelaars, trainers als coaches.

We hebben nog een vacature Bestuurslid Activiteiten. Dus als jij zin hebt om een rol te spelen bij de organisatie van alllerlei activiteiten, graag! Zo willen we natuurlijk het schoolbasketball tournooi voortzetten, het nieuwjaarstournooi, het kind-oudertournooi enz. En niet te vergeten het zomerkamp, dat ook dit jaar weer een groot succes was. Bovendien is 2013 een jubileumjaar voor BVL, dus werk aan de winkel.

Nou, dat was het weer even. Veel plezier en succes, waar je ook bent of wat je ook doet! En dunkze!

Namens het bestuur,

Arie van de Nadort, vz.