Hallo BVL-ers,

allereerst gefeliciteerd Lina en Najib Mensori, dat jullie je vader hebben weten over te halen om een doek van zijn bedrijf MarbleCare op te laten hangen in DE Bloemerd! Jullie onvangen je prijsje binnenkort, hoor!

Voel je je uitgedaagd door dit succes van Lina en Najib? Heel goed…probeer het nog een keer bij je oom, je neef, je zus of je ouders….Wat zou het leuk zijn, als er bij de start van het nieuwe basketballseizoen weer een aantal nieuwe doeken bij gekomen is! Maar al jullie familieleden en vrienden mogen natuurlijk ook donateur worden van BVL….met wat extra geld in kas kunnen we weer nieuwe ballen kopen, leuke activiteiten organiseren (zoals het zomerkamp in augustus en het jaarlijkse schoolbasketball tournooi) en nog betere coaches halen!

“Bij de start van het nieuwe basketballseizoen” – ik hoor jullie al! Sommige teams zijn weliswaar al klaar, maar andere hebben het zweet nog in de handen staan voor de komende finales. Namens het bestuur nu al: iedereen bedankt voor een grote dosis inzet en enthousiasme in het bijna voorbije seizoen, de felicitaties voor de kampioenen en heel veel succes voor diegenen van jullie, die nog in de eindrondes spelen!!!

In mijn maandberichtje van mei kom ik nog terug op de ALV van 18 april. Maar wat ik nu alvast daarover kwijt wil is, dat ik heel blij ben met de ruime steun door (huidige en nieuwe) vrijwilligers die zich voor allerlei activiteiten binnen BVL hebben gemeld!! Geweldig, ook onze club kan niet zonder jullie inzet week in-week uit.

Het beste, dunk-ze!

Arie van de Nadort, vz.