BVL U22 van coach Ali Jaberi gaat 2 spannende weekenden tegemoet. Morgen, [b]zondag 22 april om 13:30 [/b], ontvangt zij Rotterdam Basketbal in de Bloemerd en BVL moet deze (return)wedstrijd met minimaal 6 punten winnen om [b]de finale om het rayonkampioenschap [/b] te kunnen spelen. Vooralsnog geen gemakkelijke klus, omdat Rotterdam waarschijnlijk zal aantreden met een aantal spelers, die normaal in de promotie – en of in het eredivsieteam van Rotterdam Basketbal spelen.

Daartegenover zet de U22 – het U18 jongste jaars talent – Tycho Kievit(voor de nog steeds geblesseerde Vincent Antes), ex-eredivisie speler Raoul Koopmans en 3 punten koning Pieter Klompmaker in. Het kan dus zondag een heel spannende wedstrijd worden, komt allen en support de U22 naar de finale !

De kampioenskansen zijn daarna nog niet op voor de U22, zij spelen op [b]29 april om 12:00 [/b] in de Apollo hal in Amsterdam om het [b]kampioenschap van de interrayonale competitie [/b] tegen BV Hoofddorp. De U22 kan dus 2 kampioenschappen binnenhalen. BVL wenst coach Ali Jaberi en zijn spelers heel veel succes !!

[img]/img/nieuws/U22-team v2.jpg[/img]