De wedstrijd begon goed met een mooie driepunter van Mark de Zwart. Een prima actie tegen de zoneverdediging van Klipperstars. Ons team was er op gebrand om deze wedstrijd te winnen. De uitwedstrijd speelden we met een incompleet team en werd verloren. Het team speelde geconcentreerd en ook de tweede score was een driepunter, nu van Pieter. Er werd niet alleen goed aangevallen, ook in de verdediging was alles dik in orde. Mark de Z. scoorde in de negende minuut weer een driepunter en de periode was met 23 tegen 6 voor ons.
In de tweede periode speelden de bankers van u-18 een grotere rol. Mark R. pakte zijn puntjes mee en Tycho was weer goed bezig als spelverdeler. Klipperstars kwam echter beter in de wedstrijd en wist de gaten in de verdediging te vinden. Met 14 tegen 11 wonnen we de periode.
De derde periode was een klein drama. Blijkbaar sloeg de vermoeidheid toe, de meeste spelers hadden er die dag al een wedstrijd opzitten. Het verdedigen ging slecht en ook de aanval haperde. Vooral dat laatste was vreemd omdat Klipperstars was gewisseld naar een man-to-man verdediging. De energie ontbrak echter en de zorgvuldigheid was uit het spel. Ondanks een time-out kreeg de coach de ploeg niet meer in het goede ritme. Met 16 tegen 20 was deze periode voor Klipperstars.
De laatste periode werd geconcentreerder gespeeld, er waren een aantal mooie steals en ook een dunk van Raoul te bewonderen. Het tempo lag echter te laag om echt uit te blinken. Uiteindelijk werd de periode met 17 tegen 9 gewonnen.
De eindstand van 70 tegen 46 was gezien het niet optimale spel toch nog een mooi resultaat.

Weer een leuke en sportieve wedstrijd ondersteund door een trouw publiek, dank!

Dylan 2 pt/1P, Pieter 8 pt/ 2 driepunter, Raoul 24 pt/1P/ 1 driepunter, Wessel 6 pt, Dennis 8 pt., Mark de Z. 12 pt./2P/2 driepunters, Mark R. 10 pt/1P, Tycho 1P