De 2e seizoenshelft liep niet alles vlekkeloos bij de heren. Werk, blessures en familieverplichtingen zorgden ervoor dat dit seizoen nog niet één wedstrijd met het complete team kon worden aangetreden. Alleen op de beruchte februari vrijdagavond, toen moeder natuur Nederland bedekt had met een dikke laag sneeuw, resulteerde dat in een uitglijder in Rotterdam tegen Baros. Dit weekend Geen (sneeuw)wolkje aan de lucht dit weekend en alle 11 mannen aanwezig, fit en klaar om wat recht te zetten.

Al weer 4 maal winst op rij, waarbij vorig weekend tegen Punch ook echt aantoonde dat het spel niveau groeiende is. De verdediging staat beter en zo worden er meer ballen veroverd, waardoor de break gelanceerd kan worden. Via 12-14, 20-35, 33-51 werd het 47-73 en scoorden Boudewijn, Reinier, Dave en Raymond in de dubbele cijfers.
Ook bij de trainingen deze week bleken de heren duidelijk gemotiveerd om zich op de ranglijst weer naast Baros te bikkelen. “Laat die Rotterdamse studenten maar komen”.

Raymond opende de score maar daarna lukte het een tijdje niet om de toch goede aanvallen te verzilveren. Maar door goed verdedigen had ook de tegenpartij moeite om het netje te vinden, zodat het na 6 minuten nog slechts 2-4 stond. Een paar keer lukte het niet om een Rotterdamse driepunter te voorkomen, een wapen wat zij graag en vaak gebruiken, waardoor zij de voorsprong konden behouden na het eerste kwart (12-14). Hierna begon het te lopen voor de thuisploeg. Steals zorgden voor een paar fast breaks en was er geen overtal situatie, dan kon na goede rondspelen Dave een aantal keer afronden met een jumper. Baros wist eigenlijk alleen te antwoorden vanaf de vrije worplijn en met een driepunter, die eigenlijk niet had mogen tellen, omdat de schutter met de hakken op de zijlijn stond. Van de maximale voorsprong van 11 punten waren er nog acht over bij rust: 37-29.

Tijd voor one-man-wrecking-crew Gerald om de belangrijkste tegenstander geen centimeter meer te geven. Hiervan wist met name een oplettende Rutger te profiteren door veel ballen te veroveren en de fast break te leiden. Niels schoot nog even in de zoemer vanaf de middellijn het grootste verschil van de wedstrijd op het bord: 63-45.
Het laatste kwart probeerden de studenten het nog met een zone verdediging, maar ook daar werd een antwoord op gevonden. Een prima wedstrijd werd zo bekroond met een (gedeelde) plaats aan kop van de poule. Eindstand 74-59.

Scores: Sebastiaan 2, Koen 6, Maarten -, Niels 15, Rutger 13, Boudewijn 2, Gerald 14, Pieter 4, Reinier 4, Dave 12, Raymond 2.