Allereerst: proficiat Lotte, dat je je vader hebt kunnen overhalen om een doek van Van Arkel Incasso te laten plaatsen in de Bloemerd! Da’s mooi nieuws en natuurlijk krijg ook jij binnenkort de prijzen die zijn toegezegd aan die BVL-ers, die een doek weten te verkopen: een geldprijsje van BVL en een 12-badenkaart voor zwembad de Does, van onze sponsor Sportfondsen! Ik ben ook razend benieuwd, wie van jullie Lotte nu gaat volgen in het verkopen van een doek…!

Mede dankzij de inspanningen van Sebastiaan verschijnen er steeds meer sponsors en adverteerders op de site van BVL… ga er maar eens even kijken! Een aantal van hun steunt ons via een doek en met anderen hebben we leuke (kortings-)afspraken weten te maken. Dat geldt bijvoorbeeld voor Sport 2000, voor Dynamic-Sportswear en voor Basketball Totaal. En als je thuis een flinke verbouwing hebt en via hun site een bak voor afval bestelt, dan geeft Vliko ons een aardige bijdrage in geld. Als je gaat eten bij WOK restaurant Luxor op de Stationsweg in Leiden krijg je korting; en ook Praxis Megastore komt binnenkort met een leuke actie – maar je moet wel steeds even kunnen aantonen, dat je lid bent van BVL, vanzelfsprekend.

Maar het meest belangrijke, natuurlijk, blijft het ballen zelf! De competities draaien op volle toeren, kampioensaspiraties lopen torenhoog op en er wordt transpirerend intensief getraind. Dankzij de inspanningen van menig ouder rijden we naar alle uithoeken van het land om onze kunsten te vertonen en velen van jullie zijn bereid om – naast het spelen van je wedstrijden – wat extra’s te doen voor de club: scheidsrechteren, coachen, tafelen enzovoort. Heel belangrijk zo’n bijdrage, het versterkt de banden met de andere leden en is ook nog eens goed voor je C.V! Dus ehhh, als ook jij kans ziet om nog wat extra inspanningen voor BVL te doen: GRAAG!

Nou, dat was het weer voor deze keer…..dunkze en tot kijk!

Arie van de Nadort, vz.