Hallo BVL-ers!

Zo tussen Sinterklaas en de kerstdagen is het tijd om terug te blikken op wat het jaar 2011 BVL zoal bracht: jullie zullen zeker gemerkt hebben, dat er veel gebeurd is in de afgelopen tijd….

Wereldtickets.nl werd Nederlands kampioen en nationaal bekerkampioen; verschillende BVL teams werden kampioen in hun klasse; Jaap de Kok werd Sportvrijwilliger van Jaar; we startten de actie om samen met 2 andere binnensportverenigingen sponsordoeken te vinden voor De Bloemerd; breidden de samenwerking binnen het Bolwerk uit, waardoor talentvolle jeugd nog betere kansen heeft om door te groeien en hadden een fraai resultaat met de Grote Clubactie! Helaas ook overleden 2 bekende(oud-)leden en werd het eredivisie damesteam opgeheven.

Het is leuk om eens te kijken, hoe onze teams het in hun huidige competities doen en ik pik er zomaar een paar uit….U12-1 is ongeslagen herfstkampioen, de interrayonale DS 1 en H2 staan per 5 december allebei 2e op hun ranglijsten: dus dat wordt nog flink bikkelen om de 1e plek te pakken. Ook in het vervolg van jullie competities wens ik jullie allemaal naast goeie resultaten heel veel spelplezier!

De werving van doeken loopt heel aardig: de eerste resultaten zijn zichtbaar in de sporthal en er staat een heel aantal pannetjes op het vuur. Veelbelovend dus, maar meteen herhaal ik mijn eerdere oproepen om heel actief te blijven in het vinden van adverteerders. Praat met je ouders, ooms en tantes, neven en nichten; praat met je buren en kennissen en probeer hun voor een doek te interesseren: we hebben het geld echt heel hard nodig om als BVL succes te blijven hebben. En, wat is er nu leuker dan tegen vriendjes en vriendinnetjes te kunnen zeggen: “kijk, dat doek daar, dat heb ik binnen gehaald!”

Binnenkort horen jullie nog, wat de actie met Praxis heeft opgeleverd…spannend, want wie van BVL zou de meeste kortingsbonnen op zijn of haar naam hebben???

Succes werkt aanstekelijk…..ik weet zeker, dat we in het volgende jaar net zo actief aan de weg zullen timmeren als in 2011. Doe je best voor BVL, binnen en buiten het sportveld! Maar voor nu: fijne feestdagen en een leuke jaarwisseling.

Arie van de Nadort
vz. BVL