Hallo BVL-ers,

Valt het jullie ook op, dat BVL weer zo bruist van de activiteiten? Leuk hè, om lid te zijn van een club, waar van alles gebeurt! De trainingen en competities zijn in volle gang, we hadden een geweldig schoolbasketball tournooi, jullie hebben je het vuur uit de sloffen gelopen om van de Grote Clubactie een succes te maken, we proberen met z’n allen zoveel mogelijk reclamedoeken voor de Bloemerd te slijten, kortom: BVL roert zich!

Maar het bestuur wil méééér! ….En heeft jullie hulp daarbij nodig. Ik heb het dan niet zozeer over zaaltaken, scores bijhouden, zaalwacht zijn: taken die een aantal van jullie gelukkig al vaak doet. We willen groot én klein, leden én hun ouders, graag interesseren om extra activiteiten te doen voor BVL. Sterker nog, we verwachten van enthousiaste BVL-ers dat zij net dat stapje méér voor de club doen, zodat we er met z’n allen een nog betere en nog gezelliger club van maken. Inderdaad, de acties die ik hierboven noemde zijn daar al een mooi voorbeeld van, maar breng steeds weer je creativiteit in bij het mee-denken over en het opzetten van verkoop- en andere acties voor de club, spui je ideeën en steek de handen uit de mouw. Zodat de club financieel sterker wordt en het wij-gevoel groeit!

Binnenkort horen jullie meer over dit plan en hoe je zou kunnen helpen.

Donderdag aanstaande (10 november) – dus vlak na het verschijnen van dit stukje op de website, is er weer een Algemene Leden Vergadering van BVL. Om 8 uur ’s avonds, in De Bloemerd. We hopen op een grote opkomst, dat we extra stoelen moeten aanslepen…..! Dé gelegenheid om te horen, hoe BVL er bij staat en je ideeën over alles wat met BVL en basketbal te maken heeft aan het bestuur te laten weten. Daar wordt jij beter van, daar wordt de club beter van: zeker weten.

Tot dan dan, als’t effe kan!

Namens het bestuur van BVL,
Arie van de Nadort, vz.