Geen grootse wedstrijd was het dit keer, maar ondanks het slordige spel wist de U18-1 uiteindelijk nog een grote overwinning te behalen op Forwodians in de Bloemerd.

Met dank aan Hans en Jeroen, die als scheidsrechters wilden invallen en de weer fitte Okke in de gelederen, wilde de U18 voortvarend beginnen aan de wedstrijd. In de uitwedstrijd wisten we mooie aanvallen op te zetten tegen deze tegenstander en dachten we dit weer te kunnen herhalen. Alleen speelden we in de eerst periode meer tegen onszelf en dus haperde de scoringsmachine. Gelukkig deed Forwodians het niet beter en de eerste periode eindigde in een 12-3 voorsprong.

In de resterende periodes ging het een stuk beter ; we kregen een betere grip op de bal en er werd meer voor de vrije man dan de 1 tegen 1 gegaan. Vooral Calvin,Tycho en Dymas lieten in deze kwarten prima spel zien en Jimmy, Floriaan, Marco, Luuk, Okke en Mark trokken zich daar prima aan op en we liepen dan ook (uiteindelijk) goed weg van onze tegenstander, via 33 – 13 en 56 – 21 wisten we met 73 – 31 te winnen van de club uit Voorhout.

Volgende week wacht een tegenstander van een heel ander kaliber op ons in Rijswijk: Lokomotief. Ik ga ervan uit dat er dan wel een vol geconcentreerd en gemotiveerd U18 in het veld staat, want als we zo tegen Lokomotief spelen als tegen Forwodians dan vrees ik dat wij de punten zullen moeten achterlaten, maar dat gaat toch niet gebeuren hè “buddies” ???

[b]Scores: Calvin (13), Mark (11), Tycho (10), Okke (9), Marco (8), Jimmy (6), Floriaan en Dymas (4), Luuk (2) en 6 rake vrijeworpen, waarvan helaas de nummers van de spelers niet te lezen waren.[/b]

Een complimentje voor onze Megan en Jody (?), die moesten tafelen; de eerste keer scoren en ook nog alle electronische apparatuur moeten bedienen is echt geen grapje … en ze deden het naar behoren, klasse meiden !