Beste leden en ouders van jeugdleden van

Volleybalvereniging Basketbalvereniging Badmintonclub
Leython DC Leiderdorp De Spotvogels

Dit betreft een actie die je niet mag of kan missen, een actie speciaal op touw gezet
voor onze 3 samenwerkende verenigingen door:

Waar gaat het om? In week 47, van maandag 21 t/m (koop)zondag 27 november, krijgt iedereen tegen inlevering van Praxis-waardebonnen 10% korting. Maar Praxis Leiderdorp betaalt hetzelfde kortingsbedrag van 10% óók aan de vereniging. Tezamen is dat 20% korting!!! Voor BVL weer een kans om de kas te spekken! De waardebonnen worden deze week op de training uitgedeeld en zijn bedoeld om zelf te gebruiken of om weg te geven aan klussers.

Wanneer je verder jouw naam op de kaart schrijft, wordt jouw naam apart geregistreerd en voor de 3 leden die het grootste bedrag binnenhalen heeft de vereniging nog een mooie verrassing in petto!

Het aantal kaarten is onbeperkt! Leden krijgen ieder 5 kaarten, maar wanneer je denkt er méér nodig te hebben, dan kun je er net zoveel krijgen als je wilt. Geef ze aan familie, vrienden, buren in de straat….., iedereen die mogelijk bij de Praxis Leiderdorp inkopen gaat doen. Hou er ook nog rekening mee dat er een koopzondag bij zit (27 november) en dat Praxis van alles in huis heeft voor Sinterklaas en Kerstmis!

Kortom: mis deze kans niet, sla je slag en help je eigen vereniging!!!!!!!!

Voorbeeld:

1. Lid Jan Jansen krijgt van Basketbal Vereniging Leiderdorp 5 kaarten.
2. Jan Jansen noteert zijn naam in het speciale vakje op alle 5 de kaarten.
3. Jan houdt 1 kaart zelf, geeft er 1 weg aan zijn zus Marie en geeft 3 kaarten aan zijn beide zijburen en aan zijn overbuurman Kees, die aan het verbouwen is.
4. Zelf besteedt Jan in de actieweek € 26,80 (lampen en batterijen) en € 182,90 (kast en hout) en krijgt dus een directe kassakorting van € 2,68 + €18,29 = € 20,97.
5. Jans zus Marie koopt Kerstverlichting ter waarde van € 49,95 en krijgt dus € 5,00 korting.
6. De zijburen doen helaas niets met de kaarten, maar Jans overbuurman Kees besteedt in de actieweek € 95,90 (kraan en toebehoren), € 281,60 (verf en behang), € 2630,= (laminaatvloer) en ontvangt dus een directe persoonlijke kassakorting van € 9,59 + € 28,16 + € 263,=, zijnde totaal € 300,75.
7. Praxis Megastore Leiderdorp maakt zes weken na de actieperiode (vanwege mogelijke teruggeefregel) € 20,97 + € 5,00 + € 300,75 = € 326,72 per bank over naar Basketbal Vereniging Leiderdorp. De vereniging ontvangt op dat moment ook een overzicht met vermelding van welk bedrag er per lid aan sponsorgeld is vergaard.
8. Jan Jansen is bij de 3 grootste sponsorgeld-verzamelaars en krijgt een cadeau van Basketbal Vereniging Leiderdorp.
9. Gevolg: iedereen blij:
– Jan Jansen blij met zijn 10% korting en het extra cadeautje van de vereniging;
– Jans zus Marie en Jans overbuurman Kees blij met hun 10% korting;
– Basketbal Vereniging Leiderdorp blij met het totale kortingsbedrag als sponsoring;
– Praxis Megastore Leiderdorp blij met de omzet.