Hallo BVL-ers,

Ik kom nog even terug op de presentatie [b]Werving doeken voor De Bloemerd[/b], die ik de afgelopen dagen tijdens de trainingen aan jullie heb gegeven. Ik zei toen, dat er voor diegenen onder jullie die een doek weten te verkopen bij een ondernemer, [b]een leuke prijs[/b] in het verschiet ligt.

Wat is nu die prijs????????? Hieronder volgen de spelregels, die trouwens niet alleen voor leden van BVL gelden, maar ook voor De Spotvogels en voor Leython DC. (Ik heb al gezegd dat we voor deze actie met hun samenwerken, onder de naam BOL (Binnensport Ondersteuning Leiderdorp)).

[b]• 5% uitkering over de verkoopwaarde van een doek, met een maximum van 60Euro [/b]

N.B. de verkoopwaarde betreft uitsluitend het doek zelf, niet de ontwerp-en maakkosten, noch de kosten van ophangen. We hebben doeken voor de scorebord-zijde van € 2000, € 1000 en € 500 per jaar; voor zijwanden geldt een korting van 20% en op de wand boven de tribune een korting van 50%. Deze prijzen zijn netto, in de zin dat de adverteerder geen btw hoeft te betalen, omdat BOL niet BTW-plichtig is.
Voorbeelden: Verkoopt een lid een doek van € 2000, dan krijgt hij of zij een bedrag van € 60; wordt een doek van € 250 verkocht (= kleinste doek, boven tribune), dan volgt een uitkering van 5% van € 250 = € 12,50.
De beloning geldt alleen over het 1e contractjaar – ook al zou het contract voor 3 jaar worden aangegaan. Als adverteerder voor 3 jaar ineens tekent, dan ontvangt hij 5% korting: de beloning wordt dan voor die korting verlaagd. Vb. Kleinste doek scorebord-zijde voor 3 jaar ineens kost voor het 1e jaar € 475; de beloning is dan 5% over € 475 = € 23,75.

[b]• Sportfondsen stelt daarbovenop voor ieder verkocht doek een gratis 12-badenkaart voor zwembad De Does ter beschikking. [/b]

Leuke prijzen, toch? We hopen dat jullie heel veel mensen in je omgeving zullen benaderen en veel doeken zullen verkopen. Hoe meer adverteerders in De Bloemerd, hoe beter jij en BVL er van worden!

Dankjewel voor je inzet!

Arie van de Nadort
Voorzitter BVL