Hebben jullie er ook zo een zin in? Lekker basketballen met al je vrienden en vriendinnen. Samen basketballen in De Bloemerd en kampioen worden. Klinkt goed. Om het allemaal nog leuker worden heeft BVL een [b]Activiteitencommissie[/b] met daarin allemaal enthousiaste mensen die het hele seizoen bezig zijn met het bedenken van leuke activiteiten voor de leden.

Vraag bijvoorbeeld maar eens bij de U10, U12 en U14 wat ze allemaal doen bij BVL. Ze zullen zeggen dat ze naast basketbal ook op kamp gaan en een paar keer met zijn allen op stap gaan om te zwemmen of te bowlen.

Natuurlijk zijn er ook activiteiten die met basketbal te maken hebben. Zo is er het Schoolbasketbaltoernooi, het Nieuwjaarstoernooi en het mixed toernooi tijdens de verenigingsdag.

Ook dit jaar zijn we alweer bezig met het bedenken van allerlei leuke activiteiten. De klassiekers als het Nieuwjaarstoernooi en het jeugdkamp blijven sowieso, maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe dingen om te doen. Houd de nieuwsbrief en de website in de gaten.

En mocht je nu denken: “Leuk zo’n activiteitencommissie, maar er wordt van alles gedaan voor de jongste jeugd en niets voor ons,” stuur dan een mailtje naar pieter.botman@gmail.com met je [b]eigen ideeën[/b]. Dan gaan we daarmee aan de slag.

Verder zijn we altijd op zoek naar leden die ons wil helpen. Dat kan met het organiseren van activiteiten, maar je kan bijvoorbeeld ook helpen met kleine taken bij een activiteit. Op dit moment hebben we bijvoorbeeld [b]scheidsrechters nodig bij het Schoolbasketbaltoernooi[/b].

Groeten en tot snel!

De Activiteitencommissie

Charmayne, Wim, Simone, Maaike, Mariska, Okke, Pieter B. en Pieter K.