Zoals elk jaar organiseert BV Leiderdorp ook dit jaar weer het [b]Schoolbasketbaltoernooi[/b]. Wij hebben jouw hulp nodig om er een geslaagd toernooi van te maken.

[i]Wat moet je doen?[/i]
We zijn op zoek naar leden of ouders die willen helpen met het [/b]klaarzetten[b] van de zaal, [b]fluiten[/b] bij wedstrijden en de [b]score bijhouden[/b]. Het is dus niet veel werk en als we met zijn allen doen is het helemaal zo gedaan.

[i]Wanneer is het?[/i]
Het toernooi wordt gespeeld in de Bloemerd op donderdagmiddag [b]6 oktober[/b], dinsdagmiddag [b]11 oktober[/b] en donderdagmiddag [b]13 oktober[/b]. Op al deze dagen duurt het toernooi van [b]15.30 tot 18.00[/b]. Ik zorg voor een drankje en een snack.

Laat mij weten of je erbij bent door een mailtje te sturen naar pieter.botman@gmail.com

Tot op het schoolbasketbaltoernooi!

Groeten,
Pieter Botman