Met ingang van dit basketbalseizoen gaat de Stichting BOL, een samenwerkingverband tussen de volleyballers van Leython DC, de badmintonners van De Spotvogels en BVL, echt van start. Dat is trouwens ook te zien. Begin september hebben de verenigingen samen met Gosse Beitsma van Praxis Megastore Leiderdorp een fotomoment gehad voor het Leiderdorps Weekblad. Er zit dus – eindelijk – meer beweging in.

Tot nu toe hebben we naast de Praxis en de lopende contracten nog een adverteerder bereid gevonden BOL te ondersteunen. Het is voor jullie in elk geval belangrijk om te weten dat de Stichting BOL uitsluitend is opgericht om de aangesloten binnensportverenigingen zo veel mogelijk te ondersteunen.

Als lid van een van die verenigingen kun je zeker iets voor ons betekenen. Iedereen kent wel iemand die een bedrijf heeft, of hij of zij werkt zelf bij een bedrijf waar de mensen iets met sport hebben. Maak die mensen attent op ons bestaan. Sinds kort hebben we een website [url=http://www.binnensport-leiderdorp.nl]www.binnensport-leiderdorp.nl[/url] waar zij alle informatie over ons nog eens rustig kunnen nalezen, inclusief onze heel erg schappelijke tarieven (we hoeven er niet rijk van te worden)!

Onder [url=https://www.bv-leiderdorp.nl/doc/visio-schema_sponsor.pdf]deze link[/url] vindt je een schema dat je hierbij op weg kan helpen. Als je de vragen eerlijk beantwoordt kom je vanzelf in een vakje terecht waar je leest wat je kunt doen om ons te helpen. Probeer het eens!

Namens de Stichting BOL en BVL,

Koen Donker van Heel