U18-1 wist vrij eenvoudig in Voorhout van – nieuwkomer in de 1ste klasse – Forwodians te winnen. In Voorhout stond een zeer gemotiveerde en energievolle BVL U18-1 in het veld. In de eerste 2 minuten was het spel van BVL nog een beetje onwennig, maar daarna wist de U18-1, met vandaag een uitstekende verdediging en zeer verzorgd aanvalspel weg te lopen van het lange maar trage team uit Voorhout. Prima teamspel zorgde dat de tussenstand bij rust al 13 – 43 was. Het spel van BVL bleef in de periodes daarna ook goed, met als ultieme hoogtepunt: een steal, direct gevolgd door een driepunts buzzerbeater van “Captain Floor”, het was smullen voor de coach en de 2 meegereisde supporters ! Het teamgevoel zit prima in dit team en dat komt tot uitdrukking in hun spel; iedereen gunt elkaar de bal of de kans. Alles spelers werkten hard en het was dan ook niet raar dat na 4 periodes de eindstand op 35 – 82 stond. Een prima begin voor de U18-1 !

[b]Scores: Floriaan (16), Okke (15), Calvin en Mark (14), Tycho (13), Marco (6) en Jimmy en Luuk (2)[/b]

De U18-2 mocht hun 2de thuiswedstrijd spelen en wel tegen Grasshoppers U18-2. Vergeleken met de tegenstander van vorige week was Grasshoppers een stuk beter alhoewel de U18-2 deze wedstrijd zelf wat minder uit de verf kwam. Grasshoppers vocht voor wat het waard was, soms werd dat een beetje te letterlijk opgenomen, maar doordat de U18-2 zelf kalm bleef, won dit team van coach Marco Falcone en Herman van der Capellen, met een afgetekende 75-48 overwinning en bekleedt het de eerste plaats in hun klasse ! Prima gedaan !