Na een seizoen “sukkelen” in de U16-klasse, liet de nieuwe U18-1, dit weekend, een frisse start zien in het openingstoernooi van BV Bourgondië (Wijk bij Duurstede). De eredivisionisten Mark en Tycho, bolwerkers Marco, Dymas, Calvin, Luuk en Alberto, teruggekeerd op het vertrouwde BVL- nest, showden, aangevuld met 2e jaars Floor, Jimmy en Okke, met veel plezier hun basketbal kunsten en dus kwamen de meeste tegenstander er niet aan te pas. Woodpeckers, BV Bourgondië en Blue Arrows werden met redelijk grote cijfers verslagen. Alleen BZ ’72 was van een ander kaliber en er ontstond een leuke tweestrijd, waarin fel verdedigen belangrijker werd dan simpel scoren. De U18-1 trok aan het langste eind en dus konden de spelers na afloop van het toernooi de eerste kampioensbeker naar Leiderdorp meenemen , het team heeft na deze victorie er weer helemaal zin in!

[img]/img/nieuws/BVL JU18 toernooi.jpg[/img]