Terwijl iedereen al druk bezig is met de voorbereidingen voor de grote vakantie, is BVL de afgelopen weken druk bezig geweest om het draaiboek voor volgend seizoen in elkaar te zetten. Na de ZZ-selecties en de bolwerkselecties is de TC (Technische Commissie) aan de slag gegaan om de verenigingsteams samen te stellen en de daarbij behorende trainerscoaches te zoeken. De technische commissie bestaande uit Paul, Simone en Ramon heeft bij elkaar gezeten om de BVL- jeugdteams voor volgend seizoen te formeren. Helaas, de TC heeft gemerkt dat de spoeling van trainers en coaches heel erg dun is en zij is er dus (nog) niet in geslaagd om voor het begin van het nieuwe seizoen voor alle teams nu al een trainer en coach te vinden.

[b]DUS: jullie/uw hulp is hard nodig![/b]

De indeling van de ZZ-teams en bolwerkteams is al bekendgemaakt, zodat de volgende BVL-jeugdteams overblijven: [url=/nieuwsbrief/img/teamindeling_zomer2011.pdf]download teamindeling in PDF formaat[/url]

De U20-spelers zijn toegevoegd aan de U22. Op dit moment zijn er te weinig spelers voor een U20. Deze spelers zijn op dit moment wel aan het lobbyen om toch een U20-team op te zetten. In augustus zal de TC samen met de spelers de situatie opnieuw bekijken.

Trainer: Ali Jaberi
Coach U20: Bert Klompmaker
Coach U22: Ali Jaberi

We zijn dus nog op zoek naar:

Een trainer en coach voor de U14-1, een coach voor de U14-2 en een coach voor de U18-2.

De TC wil daarom ieder lid (en hun ouders) hierbij verzoeken om toch eens te kijken of zij volgend seizoen als vrijwilliger voor BVL iets kunnen doen in de vorm van begeleiding van een team, als trainer/coach of teammanager (regelaar v.h. team). Ervaring is niet echt nodig, enthousiasme is belangrijker. En met zijn tweeën een team oppakken is een aanbeveling. Er zijn genoeg mensen binnen de vereniging die je op weg willen helpen of begeleiden bij de trainingcoaching. Heb je belangstelling, vragen, opmerkingen, neem dan contact op met één van de TC-leden.

Het is zeer belangrijk dat (ouders van) leden zich melden, zodat we alle teams een leuk seizoen kunnen bieden!

[b]Dames en heren senioren[/b]
Het afgelopen seizoen was misschien wel het meest succesvolle ooit in BVL historie voor wat betreft de senioren. Alle (3) de senioren teams mogen zich kampioen (!!!) noemen op hun niveaus, die dan wel verschillend zijn, maar zeker niet te onderschatten. Toch kan de vereniging nog best wat seniorenleden gebruiken.

Heren senioren 1 zal dit seizoen nog starten in de Regio 1e klasse, maar er bestaan ideeën om te groeien en wel op twee manieren. Het is allereerst de bedoeling om in het seizoen 2012-2013 alles geregeld te hebben (o.a. een scheidsrechter die voor dit team in het rayon wil fluiten) om uit te kunnen komen in het rayon. Een andere doelstelling is het om het aantal seniorenleden te laten groeien, zodat er wellicht al in hetzelfde seizoen een tweede herenteam ingeschreven kan worden.

Hiertoe is het van belang dat er een duidelijke organisatie is, wat zich vertaalt in het feit dat er bij trainingen en wedstrijden altijd een trainer/coach zal zijn en dat er tijdens het seizoen een uitgewerkte lijn zal worden gevolgd. Aan de hand van deze organisatie moet het voor meer senioren interessant zijn om bij BVL te komen spelen en voor H22 spelers om door te stromen naar het eerste. Op deze manier moet de groei te realiseren zijn. Als trainer/coach zal Ronald optreden, maar ook Marlous en Kika zullen wanneer mogelijk trainingen verzorgen, voornamelijk op de dinsdagen.

Dames senioren 1 zal dit seizoen proberen de titel in het Rayon West te verdedigen. Dit hechte gezelschap heeft ervaring genoeg in de gelederen om hiervoor weer een serieuze kans te maken. Ook bij de dames geldt dat de spoeling met 1 damesteam wel erg dun is, dus ook hier zal een manier gevonden moeten worden om te kunnen groeien.

[b]Start trainingen[/b]
In het nieuwe seizoen zullen de trainingen starten op dinsdag 16 augustus. Het trainingschema zal via de website gepubliceerd worden.

Wij wensen iedereen een prettige vakantie en gaan ervan uit dat wij aan het begin van het seizoen alle teams “volledig speelklaar” kunnen melden met jullie hulp!!

Een sportieve groet van de Technische Commissie,

Paul Crama,
Simone van Meurs (06-51411187) en
Ramon van Winkel (06-41661757)