Het eindtoernooi van de regioteams Den Haag, Utrecht en Rotterdam voor jongens en meisjes onder de 12 jaar (Olympic Stars) vond plaats op 29 mei 2011 in Capelle aan de IJssel. BV Leiderdorp was daar met maar liefst 5 jeugdspelers vertegenwoordigd. Het waren [b]Fabiënne Boer en Yara Paulides[/b] (nog een beetje BVL) bij de meisjes en [b]Wessel de Kok, Nezar en Ihaab Kanbier[/b] bij de jongens.

In wedstrijden van 5 x 8 minuten, beginnend om 09.00 uur en eindigend om 18.00 uur was er de hele dag sprake van een basketball spektakel. Veel jeugdigen lieten hier zeer goed en sportief basketball zien.

[img]/img/nieuws/Resize of R-OlympicStars2011-035.jpg[/img][img]/img/nieuws/Resize of R-OlympicStars2011-046.jpg[/img]

Het team van Ihaab (Leiden J1) werd eerste, terwijl het team van Nezar en Wessel (Leiden J2) tot in de halve finale kwam. Wessel streed in de finale van vrije worpen. Met één misser meer dan de winnaar, toch een mooi resultaat.
Het eindtoernooi werd verspeeld met ruim 130 kinderen die stinkend hun best deden om uiteindelijk in het Rayon team gekozen te worden: Ihaab en Yara is dat ook gelukt.

[img]/img/nieuws/Resize of OlympicStars2011-090.JPG[/img][img]/img/nieuws/Resize of R-OlympicStars2011-117.jpg[/img][img]/img/nieuws/Resize of R-OlympicStars2011-183.jpg[/img]