Het gaat goed met het basketball in de Leidse regio. Dus staan er een flink aantal (ex) BVL-ers in de diverse seizoenfinales.
Het U18 team van Zorg & Zekerheid Leiden staat het gehele seizoen al bovenaan in de ranglijst van de nationale eredivisiecompetitie. Na twee duidelijke overwinningen in de eerste ronde van de play-offs speelt het ZZ-team zondag 8 mei de finale om het Nederlands kampioenschap (14.30 uur, topsport centrum Almere).

[img]/img/nieuws/Leidse-regio-logos.png[/img]

Zaterdag 14 mei en zondag 15 mei worden de rayonfinales gespeeld in de Roterdamse Alexanderhal. Zaterdag 14 speelt DS2 van BV Leiderdorp de rayonfinale tegen BC Shooters, (aanvang 18.30 uur). Een dag later, zondag 15 mei wordt het een topdag. Er staan 5(!) bolwerkteams in de diverse rayonfinales. JU12 (BS Leiden, aanvang 09.30 uur), JU14 (BS Leiden, aanvang 11.15 uur), JU18 (BS Leiden, aanvang 14.00 uur), JU20 (BV Oegstgeest, aanvang 18.30 uur) en JU22 (BV Leiderdorp, aanvang 20.45 uur) komen achter elkaar in actie.
We wensen de teams heel veel succes!