Op zaterdag 19 maart 2011 speelde BVL U12-2 uit tegen ABC Ter Aar. Spelers kwamen blij terug, terwijl de ouders en coaches trots waren op hun kanjers.

1e periode was de start goed en konden we gelijk zien dat ze lekker het spel ingingen. Helaas was de sprongbal voor de tegenpartij waarbij zij gelijk tot scoren kwamen, Sam vd Kooij trok dit gelijk recht door voor BVL te scoren en daarmee werd de toon gezet. Door het goede verdedigen van Can kon ABC niet verder komen dan 4 punten en hadden wij er 8.

2e periode zaten we weer stevig in de partij en liepen we uit tot 10 – 14
We kregen een fout tegen waardoor abc 2 vrije worpen kreeg maar deze werden niet benut. Hier zag je als toeschouwer weer dat BVL strak overspeelde en zo bijna alle kansen werden benut.

3e periode kon ABC door de strakke verdediging niet scoren en kon BVL uitlopen naar 18 punten

4e periode kwam ABC even sterk terug waardoor zij iets meer domineerde en zo punten erbij konden halen, echter liet BVL het er niet bij zitten en bleef een voorsprong houden 15 -22. Maarten Speerstra maakte met zijn handen gekruist een blok waardoor ABC een fout meekreeg.

5e periode kon ABC weer niet scoren door de strakke verdeding en had BVL de rebounds. Hierdoor kon BVL uitlopen naar 26 punten

6e periode was voor de coaches wim en ilya niet te overzien,
De een na de ander ging erin, passes, rebounds, lay-ups, afstandworpen je kon het zo gek niet verzinnen of het ging goed. We liepen uit naar naar 36 punten en ABC bleef steken op 15.

7e periode konden we niet nog meer uitlopen gezien er door de slangenwissel het zo uitkwam dat de spelers die nog niet zolang basketballen samen waren opgesteld onder leiding van simon de Nie. Max Heim was van BVL de enige die kon scoren en wist ABC hier 10 punten bij te halen. Door het goed verdedigen en overspelen wist BVL de voorsprong vast te houden. In deze periode was het ook vreemd dat de fluitjes het alleen deden als BVL de bal had,

8e periode kon niet meer stuk werden er nog 6 punten gemaakt door BVL waardoor de eindstand [b]27-44[/b] werd.

[b]Kortom is er door alle spelers van U12-2 zeer goed gespeeld en kon je zien dat ze samen het verschil hebben gemaakt en daardoor de wedstrijd gewonnen hebben.[/b]

Scores: Larissa Bakker 2 punten, Mylou Roos 12 punten, Sam vd Kooij 10 punten, Simon v Nie 4 punten, Can Heemskerk 2 punten, Max Heim 6 punten, Eva Heutinck 8 punten, Yassin geen score maar wel al pogingen op de basket en ook meerdere assists waar punten uit zijn gekomen. Maartje Groenland geen score maar meerdere assists en vooral de rebounds gingen heel goed bij haar. Maarten Speerstra geen score maar wel pogingen tot scoren en in de verdediging zeer sterk gespeeld, rebounds gingen goed waardoor er gescoord kon worden.

Kortom een gespeelde wedstrijd om trots op te zijn.

Coaches U12-2