Wereldtickets.nl snakt naar het nieuwe jaar. Zaterdagavond verloor de ploeg verrassend met 94-78 van Eurosped Twente, in Tubbergen. Met een schamele vijfde stek op de ranglijst van de eredivisie tot gevolg.
In de eerste helft leek er nog geen vuiltje aan de lucht voor het Leiderdorpse team. Het tweede kwart werd met een 40-47 voorsprong afgesloten. Daarna kwam, met name defensief, de klad erin. Eurosped schoot met scherp en maakte steeds beter gebruik van de snelheid in het team. De Leiderdorpse voorsprong verdween als sneeuw voor de zon en werd uiteindelijk omgezet in een ongekend groot verschil van zestien punten.
Dinsdagavond is er alweer een kans op revanche als Uball Utrecht op bezoek komt in de Bloemerdhal. Voor de kwartfinale van het nationale bekertoernooi. Dan maakt zo goed als zeker Francis Donders haar lang verwachte debuut, uitgerekend tegen haar oude ploeg.

Eurosped Twente – Wereldtickets.nl
Marlous Nieuwveen 19
Bridget Yoerger 18
Kee brinks 12
Jasmijn Overbeeke 12