Zaterdag was het de beurt aan het tweede u14 team. Zondag kon J14-1 aan de bak.

Ook thuis weet J14-2 van wanten. Vakkundig werd Dunkinn vanaf minuut 1 duidelijk gemaakt, welk team het sterkere was. Gino, Ferdy en Sam konden voor het eerst in hun eigen nieuwe tenues aantreden en de scorer gelijk zal met name het nieuwe nummer van Sam nooit meer vergeten. Een goed eerste kwart kreeg een vervolg in het tweede. Pas in de minuten voor de rust wist Dunkinn zich te herpakken en bewezen zij dat zij het ons weldegelijk even lastig konden maken. Gewaarschuwd begon J14-2 weer aan de tweede helft en in het laatste kwart was er geen houden meer aan voor de tegenstander uit Roelofarendsveen. Via 17-6, 26-14, 42-21 werd het 66-29. Zaterdag om 17:45 komt koploper ABC op bezoek.

Alle voortekenen wezen er op dat de uitwedstrijd op zondagmiddag tegen Green Eagles een lastige zou worden voor J14-1. Een extra reden dus om scherp aan de wedstrijd te beginnen. En zo geschiedde. Bo was er weer bij en drukte zijn stempel op de wedstrijd. Met name binnen de bucket richtte hij (figuurlijk) veel schade aan. En als er al eens een bal mis ging, bewees hij een neusje te hebben voor de plekken waar de rebound te plukken was. Ook op de press had Green Eagles in de eerste helft geen antwoord, getuige de 7 punten die de thuisclub bij rust op het bord had weten te zetten.Via 6-21 werd het 7-38 bij rust. In de tweede helft bleek dat Green Eagles de rust had benut om een tactische oplossing door te speken om de press te kunnen omzeilen. Daardoor ging de derde periode aardig gelijk op (stand na 30 minuten 21-56). In het laatste kwart pakten de Leiderdorpers de draad weer op, kwam Jona voor het eerst dit seizoen in de dubbele cijfers en kon huiswaarts gekeerd worden met een 68-25 overwinning.

scores J14-1: Mathijs 11, Burhan 5, Bo 20, Jona 10, Dirk 8, Puck 4, Luc 6, Sam 4.
scores J14-2: Gino 4, Brian 9, Dirk 21, Najib 4, Ferdy 2,Tom -, Wessel 4, Sam 22.