Het U12-2 team blijft door een overwinning op BS Leiden nadrukkelijk in de race voor de 1e plaats. Ze hebben hun 2e plek verstevigd en blijven de Springers op de hielen zitten.

De wedstrijd (20 nov)tegen BS Leiden kende twee gezichten. Tijdens het eerste kwart werd snel afstand genomen en afgerond met 3-19. Het spel van Simon, Larissa, Maarten, Eva en Wessel maakte de tegenstander soms moedeloos. Snelle uitvallen en combinaties leverde deze mooie tussenstand op. Dat beloofde een makkie te worden. Echter … het tweede kwart bleek lastiger. Het lukte de tegenstander om het samenspel van Milou, Lodewijk, Max, Sam en Megan behoorlijk te ontregelen. Tevens maakte BS Leiden in deze fase makkelijk punten. Hierdoor werd de voorsprong deels weggegeven.
In het derde kwart (met dezelfde spelers als in de eerste) werd weer iets terug gewonnen, maar het vloeiende samenspel met makkelijke score van het eerste kwart bleef achterwege. In het laatste kwart van de wedstrijd was het vechten om voorsprong te houden. Steeds dichterbij kwam BS Leiden. De tijd en de voorsprong tikten weg. In de laaste minuten hervond de U12-2 zich en wist nog een aantal belangrijke punten te scoren. Het eindsignaal werd met geluich begroet: [b]einduitslag 48-54[/b]. Een mooi resultaat voor een lastige wedstijd!

Nog 2 thuiswedstrijden te spelen; tegen de Springers (4/12) en The Jumpers (18/12).