Het is een opbeurend gezicht om Francis Donders weer bijna volop te zien meetrainen, na haar knieblessure. Fysiek contact moet de van Utrecht overgekomen Brabantse nog uit de weg gaan, maar dat gaat waarschijnlijk komende week over. Als het goed is, kan Donders nog voor het eind van het jaar worden ingezet tijdens een competitiewedstrijd.
Reggie Maddox zit zich nog elke wedstrijd en training te verbijten. Een beetje schieten en veel spieroefeningen doen, is wat de van een achillespeesblessure herstellende Amerikaanse voorlopig rest. Ze denkt zelf nog voor het einde van het jaar inzetbaar te zijn. Dat is wellicht wat al te optimistisch.
Met de gekwetste knie van Ireen Sloof gaat het goed, vervelend is het dat haar andere knie nu opspeelt. Sloof, die net als Donders en Maddox nog geen enkele officiele partij voor Wereldtickets.nl speelde, gokt op de kerstdagen om haar debuut te maken.
Sloof en Maddox zijn afkomstig van Das uit Delft. Net als Kirsten van Haver. Die blijkt tijdens een training, vorige week, een peesje in haar hand te hebben gescheurd. Zes weken herstel, is wat de dokter haar voorlopig in het vooruitzicht heeft gesteld. Van Haver gaat voor een second opinion, ze vindt anderhalve maand te lang.