De wedstrijd in Noordwijk tegen MSV (Met Sprongen Vooruit) was verzet van zaterdag naar zondag en op één of andere manier had dit toch personele gevolgen. Gino, Sam, Ferdy en Abdul waren er om verschillende redenen niet bij, maar dan staat Wessel altijd klaar om een handje te helpen. De thuiswedstrijd leverde de eerste punten op, maar toen was het team wel compleet. Maar ook met slechts 7 spelers kun je een bliksemstart maken. Binnen een minuut stonden we al 0-8 voor en het eerste kwart werd afgesloten bij 12-38. Nog niet eerder dit seizoen had J14-2 38 punten in een kwart gescoord. Nu hielp de timer daar wel aan mee door na elke score de tijd stil te zetten. Na enige uitleg deed de timer het de rest van de wedstrijd correct. Leiderdorp wist met Luc en Brian het lengte voordeel goed uit te buiten en ook Edris was dreigend, hetzij met scores, hetzij met verrassende en goede passjes. Uiteindelijk kreeg iedereen de smaak te pakken en wist ook iedereen te scoren. Via 12-38, 20-54, 28-73 eindigde deze leuke wedstrijd in 45-97.

scores J14-2: Brian 32, Jaap 8, Tom 2, Edris 13, Luc 36, Najib 2, Wessel 4.