Vrijdagavond: na een week hard werken even sportief ontspannen, wie wil dat niet…. Gelukkig hadden we deze week om 20.45 uur een vrijdagavondwedstrijd die ook nog sportief verliep. Spelen in Katwijk op een vrijdagavond, wat wil een mens nog meer?
Okke en Rogier ontbraken, Daan voelde zich ziek maar toch kwamen we goed uit de startblokken. Met aanvallend spel werd de tegenstander goed in de tang genomen, toch wisten de lange spelers van Katwijk te vaak de rebound te pakken en te scoren. De tegenstander verdedigde in een zone-achtige opstelling waar onze aanval weinig grip op kreeg. De aanvallen waren vaak individualistisch en liepen daardoor dood. Het zetten van screens gebeurde nauwelijks en de spelers leefden zich vaak uit in het streven naar eigen roem en glorie.
Alleen in het tweede en vierde kwart werd redelijk als team gespeeld. Ondanks ons matige spel wisten we toch alle kwarten te winnen en werd de eindstand bepaald op 44-89.

Daan 11(3p), Pieter K. 29(1p en 3 driepunters), Roy 8 (1p), Vince 2, Jimmy 2 (2p),Pieter G., Janno 2 (2p), Dennis 18(2p), Mark 18