Financieel zal het volgend jaar vast beter gaan en we hebben er ook weer zin in. Al blijft het zoals de Engelsen dat noemen een [i]uphill battle[/i]. Er is altijd wat en nu dit weer. We hebben als vereniging nog enkele maanden de tijd om minimaal twee nieuwe bestuursleden te vinden die de handen uit de mouwen gaan – inderdaad, gaan of ze nu willen of niet – te steken.

Heel concreet gezegd: als die bestuursleden er niet komen is er op afzienbare termijn geen levensvatbaar bestuur meer, en daarmee geen levensvatbare vereniging. Klinkt somber en dat is het ook. De ervaring heeft de wat langer zittende bestuursleden geleerd dat het ondoenlijk is om alle ballen – en dat zijn er veel – in de lucht te houden met drie, vier man. Dat gaat onvermijdelijk in de soep lopen en eerlijk gezegd gaan de overblijvende bestuursleden dat ook niet proberen. Er zijn echt extra handen nodig. Inzet, enthousiasme en liefde voor de vereniging zijn voor ons belangrijker dan ervaring, al is die wel meegenomen.

Er zijn gelukkig al heel veel mensen die zich op de een of andere manier en in lijn met hun eigen talent of voorkeur inzetten voor de vereniging. Maar er zijn er veel meer die denken dat het ophoudt met het betalen van de contributie en af en toe spelers naar een sporthal rijden. Dat is helaas niet zo. Het kan niet anders of ergens bij de seniorleden of ouders zitten de mensen die we dringend zoeken. Met dringend bedoelen we ook echt dringend. Liever vandaag dan morgen!

Het bestuur