En zo kwam er dit weekend een einde aan de Mannuh-status en tevens het mooie basketbalspel van de U18. Misschien waren er excuses aanwezig als de afwezigheid van Mark, matig fluitende scheidsrechters, te lichte bal, gladde vloer en groot veld, maar veel van deze excuses golden ook voor onze tegenstander, dus mocht na afloop de U18 de kritiek zichzelf flink aantrekken: ontbreken felheid, weinig bewegen, slecht verdedigen en geen geconcentreerdheid in het afronden van kansen en zie, een tegenstander als BS Leiden die de eerste wedstrijd met 56 punten verschil klop kreeg, weet het nu BVL heel moeilijk te maken: 28 – 33 (volgens scorebord en wedstrijdsheet) ! Toch een kwestie van onderschatting en dat van een team dat de afgelopen 2 weekenden Mannuh-basketbal speelde ?! We winnen dan wel en zijn nu virtueel winterkampioen, maar het vertoonde spel in de Vliethorst gisteravond leek nergens op en was de U18 onwaardig. BS Leiden was de enige die speelde voor wat ze waard waren en verdiende voor die inzet een compliment en dat was wellicht het enige positieve wat te vertellen was die avond….

[i]Standen:[/i] 5-8; 4-12; 2-7; 17-6

[i]Scores:[/i] Dennis (17), Floriaan en Jimmy (6), Luuk (4), Jelle (2) en Dylan (1) = totaal 36, yep, zelfs de tafel had zijn dag niet …..