LEIDERDORP – Zorg en Zekerheid U16 verliest van Woodpeckers. Na een rommelige en onrustige wedstrijd gaat Woodpeckers met de overwinning naar huis (41-68).

Na twee gewonnen wedstrijden werd het duel tegen Woodpeckers, dat met hetzelfde aantal punten 1 plaats boven ons stond, met vertrouwen tegemoet gezien. Helaas wilde het deze wedstrijd niet lukken. Er werd onrustig en ongeorganiseerd gespeeld. Er werd te veel inside gedribbeld en dat leverde regelmatig balverlies op tegen de lange verdedigers van Woodpeckers. Bij rust stond het 24-37. Na de rust leek er een ander, beter ZZ team te staan. Er werd fel verdedigd, goed vrijgelopen en gepasst waardoor de achterstand snel kon worden verkleind tot 5 punten. Helaas, na een time out van de tegenstander was het ritme eruit en kon Woodpeckers weer langzaam uitlopen. Het laatste kwart, in de afgelopen 2 wedstrijden het moment waarop we de overwinning naar ons toe konden trekken, leek de fut eruit . Dit kwart werd met 6-20 verloren en de wedstrijd werd met 41-68 uit handen gegeven. Een wedstrijd om snel te vergeten. Hopelijk kunnen we volgende week met een volledig team naar Nijmegen afreizen zodat we ons weer van onze goede kant kunnen laten zien.
Scores: Ernes Mahmutovic 12, Alex van Gerrevink 7, Mark Rasenberg 7, Rudi Haamke 5, Iosto Fodde 4, Thomas Kruithof 4, Lars Kimpel 2.