Wereldtickets.nl heeft donderdagvond een stevige zege geboekt op US Amsterdam. Tegen de promotiedivisionist uit de hoofdstad werd het 71-30 in Leiderdorps voordeel. US staat onder leiding van de 46-jarige Oegstgeestenaar Martin Hoekstra.
US geldt voor het huidige seizoen als een van de topploegen op het een na hoogste niveau. Maar tegen eredivisionist Wereldtickets.nl bleek het verschil in lengte, snelheid en ervaring niet bij te benen.
Aan Leiderdorpse kant kregen alle meiden die fit zijn, ook speeltijd.
Zaterdag staat de presentatie van alle eredivisie-ploegen op het programma in Landsmeer. Daar speelt Wreldtickets.nl een oefenpot tegen CTO Amsterdam. Daarna volt het duel op de supercup en de presentatie van de seizoengids.

[img]/img/nieuws/dtdt.jpg[/img]
(spelmoment tijdens Wereldtickets.nl – US)