Na een nogal woelig jaar tekenen zich hier en daar toch wat lichtpuntjes af. Niet dat we er al zijn en meer hulp is altijd welkom, maar we staan er beter voor dan sommige banken in Ijsland. Tijd om na te denken over de volgende stappen. Sponsoring bijvoorbeeld.

We hadden natuurlijk al een bijna lege sponsorcommissie. Een eerdere oproep om hulp heeft nog niet tot resultaat geleid, en daarom is besloten dat Koen Donker van Heel namens het bestuur van BVL de zaken op een rijtje zal zetten. Het geval wil namelijk dat die sponsoring onze vereniging echt verder kan helpen. Denk aan shirtsponsoring per team, alle teams een eigen tas, altijd goede ballen. Dat is de ene kant.

De andere kant is veel ambitieuzer. We spelen in een hal met een enorm muuroppervlak. Dat is geld waard. Samen met de andere clubs in het BOL (Binnensport Ondersteuning Leiderdorp) is afgesproken per club zo veel mogelijk sponsors binnen te krijgen en de opbrengst naar rato te verdelen. Het is voor BVL dus lucratief om zelf aan de slag te gaan. Binnenkort hopen we jullie hier meer over te kunnen vertellen.