Het idee kwam van enkele ouders die actief zijn bij de jeugd. Het is even simpel als briljant. Kinderen groeien uit hun schoenen en tenue. Maar vaak worden die maar een enkel seizoen gebruikt. Daar heeft vast iemand anders nog iets aan.

Het idee is dus om die spullen gratis of tegen een geringe vergoeding aan te bieden op de website van BVL. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Op dit moment hebben we in de aanbieding: een paar basketbalschoenen maat 4,5 (dus ongeveer 9 jaar en aardige voetmaat) van Nike, slechts één seizoen gedragen door Julian Koopmans (U10). Die waren grootmoedig afgestaan aan mijn dochter Emma uit U10. Maar die groeit daar het komende jaar echt nog niet in. Nieuwsgierig of hebberig geworden? Stuur dan een e-mail naar [b]koen.donkervanheel@online.nl[/b]. Ook als u (je) spullen over hebt waar anderen heel blij mee zijn houden we ons als vereniging aanbevolen. Doen, want we helpen er anderen mee!