Ook Francis Donders basketbalt volgend seizoen bij Wereldtickets.nl. Met de komst van de 21-jarige point guard is de selectie compleet. International Donders kwam vorig seizoen uit voor Amazone uit Utrecht en speelde voordien op het hoogste niveau bij Houthalen in België en Den Helder.
De uit Eindhoven afkomstige spelverdeelster is nog herstellende van een knieblessure die zij het afgelopen jaar opliep in dienst van Amazone. De verwachting is dat zij in december of januari weer speelminuten kan gaan maken.
Donders tekent een contract voor twee seizoenen. Het bedrijf Barnhouse Sport & Advice van Ferenc Szitás heeft een grote rol gespeeld in het aantrekken van de guard die ook bij Oranje speelt, net als in de komst van een aantal andere nieuwe speelsters naar Leiderdorp.
Wereldtickets.nl heeft nu de selectie compleet voor het seizoen 2010-2011.

[img]/img/nieuws/site.jpg[/img]