[img]/img/nieuws/fcursus_mei_2010.jpg[/img]

We hebben er als vereniging weer 13 nieuwe F-scheidsrechters bij! Op zaterdag 29 mei vond er weer een nieuwe F-scheidsrechterscursus plaats met Paul Silvester als inspirerend docent. Deze keer vonden cursus én examen op dezelfde dag plaats. David Allessie, Marcel Boer, Jelle Bouwman, Robin van den Brink, Martijn Doeven, Alberto Falcone, Jarno Huibers, Michiel Jacobi, Tycho Kievit, Jaap de Kok, Mark Rasenberg, Marco van Winkel en Luuk van der Zee hebben hun F-scheidsrechtersdiploma behaald. Deze keer hebben we deze cursus overigens ook een Bolwerktintje gegeven: er waren ook drie deelnemers vanuit BV Oegstgeest, te weten Johan Genuit, Remco Onkenhout en Inal Vudali. Gefeliciteerd allemaal!
Topscorer bij het examen was Tycho Kievit met maar liefst 91 punten (op een totaal van 100).

Na de zomerstop wens ik jullie veel succes in jullie scheidsrechtersloopbaan!

Marc Allessie